top of page

Fethiye Fotoğrafçılar

Fethiye fotoğrafçılar bakımından iki gruba ayrılır diyebiliriz. Birincisi stüdyo fotoğrafçılığı ikincisi ise fethiye düğün fotoğrafçılığıdır. Ancak ikisinin işlevi birbirinden farklıdır. Düğün fotoğrafçılığı stüdyo fotoğrafçılığına göre daha zahmetli yorucu ve teknik bir iştir diyebiliriz. Dan fazla emek ister ve yaratıcılıkta bunun cabasıdır. Her fotoğrafçı düğün fotoğrafçısı olabilir mi ? sorusuna verilecek cevap da elbetteki hayır dır.





Düğün fotoğrafçıları da birbiri arasında ikiye bölündüğü söyleyebiliriz. Bizler gibi sadece dış çekim fotoğrafçılığı yapanlar ile düğün günü hem dış hemde salon içi fotoğrafçılık yapanlar da bulunmaktadır. Ancak uzun yılların tecrübesi ile biliyoruz ki profesyonel bir hizmet anlayışı gereği ilgi alanlarının belirli noktalarda ayrılması gerekir. Bu amaçla o alanda daha profesyonel işler ortaya çıkabilmektedir. Fethiye fotoğrafçılar bakımından çok alternatif sunuyor olsa da sizin beklentilerinizi karşılayacak fotoğrafçıyı ilgi alanına göre ayırıp bulabilirsiniz.


Fethiye Dış Çekim Fotoğrafçısı

Fethiye dış çekim fotoğrafçısı olarak belirli konseptlerimiz bulunmakta olup zaman içinde bu konseptler de yenilenmektedir. Doğayla iç içe fotoğraflar için orman alanları, tarihi mekanlar, deniz ve sahil konseptleri ilk akla gelen dış çekim mekanlarımızıdır. Tüm gün boyunca devam edebilen dış çekim fotoğrafçılığında 1000 ile 1500 arası bir fotoğraf çekilebilmektedir. Ayrıca tüm fotoğraflar arasında dilerseniz hatıra ve düğün albümü de oluşturulabilmektedir.




Fethiye fotoğrafçıları arasında sadece dış çekim yapan durdali dalgın fotoğraf sanatçısı ile sizlerde çalışabilir ve fethiye'nin en güzel yerleriden unutmaz düğün fotoğrafları karelerine sahip olabilirsiniz. Fotoğrafın sadece bir ticari araç değil bir duygu olduğunu çok yakından biliyor ve tüm çekimlerimizde bu duyguyu ortaya yansıtıyoruz.

87 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page