top of page

Düğün Fotoğrafçılığındaki Değişimler

Son yıllarda bir çok alanda değişim gözle görülmektedir. Düğün fotoğrafçılığı değişimleri de son derece hızlı ve sürekli bir önceki yıllara göre farklı olmaktadır. Önceki yıllarda herkesin bildiği ve standart olan salon fotoğrafçılığı günden güne önemini yitirmekte ve dış çekim popüler hale gelmektedir.


Fethiye düğün fotoğrafçısı olarak düğün fotoğrafçılığındaki değişimi sürekli takip etmekte ve kendimiz zamana ve teknolojiye göre yenilemekteyiz. Sadece cihaz ve çekim olarak yenilikler değil çiftlerin istek ve taleplerindeki yeniliklere de son derece önem vermekteyiz.




Şehir içi Düğün Fotoğrafçılığı

Düğün fotoğrafçılığında dış çekimlerde alan kullanımı, konsept düzenlemeri büyük önem taşır. Bazen son derece basit gördüğünü alanlar profesyonel dış çekim teknikleri ve konsept çalışmaları ile oldukça etkili bir fotoğrafa dönüşür. Şehir içinde doğal park alanlar, korular, tarihi eski binalar düğün fotoğrafçılarının ilgisini çekmektedir.


Bazı çiftlerin zaman kısıtlığı nedeni ile uzak yerler de çekim istemeyebilir. Bu gibi durumlarda şehir içi düğün fotoğrafçılığı imdadınıza yetişebilir. Ancak her düğün fotoğrafçısı bu alanda tecrübeye sahip olmayabilir. Seçeceğiniz fotoğraf sanatçısının şehir içindeki dış mekan çekim tecrübesine dikkat etmeniz gerekmektedir.




Şehir Dışında Düğün Fotoğrafçılığı

Şehir içi dış mekan çekimlerine göre şehir dışı düğün fotoğrafçılığı çok daha faz ilgi görmektedir. Yeni nesil fotoğraf çekiminde doğa konseptleri en ideal fotoğraf olarak karşımıza çıkmaktadır. Beğeni oradanı hayli yüksektir. Eğer fotoğraflarınızda duygu olmasını, his yaşatmasını istiyorsanız stüdyo ve şehir içi fotoğraflara göre son derece kaliteli olan şehir dışı konsept çekimleri tercih edebilirsiniz. Fethiye bölgemizde doğa güzellikleri ile şehir dışı çekimler için en ideal alanlardan biridir. Durdalidalgin.com sitemiz içerisinde doğada çekilmiş olan onlarca fotoğrafı görebilir ve inceleyebilirsiniz.



31 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page