top of page

Dış Mekan Düğün Fotoğrafçılığı

Güncelleme tarihi: 1 Mar 2019


Dış mekan fotoğraf çekimleri neredeyse bir çok kişi tarafından bilinen ve beğenilen bir uygulamadır. Yeni evlilik planı yapan bir çok çift neredeyse dış mekan düğün fotoğrafı çektirmek zorunda hisseder kendisini. Bunun başlıca nedenlerinden biri çevresinde mutlaka bu fotoğraflara ve albümlere tanıklık etmesidir. Bunu bir çok çiftimizle sohbetlerimizden anlamaktayız. Kısacası her bir önceki yıla göre çok daha fazla ilgi ve talebin olduğu aşikardır. Kaliteli fotoğraf kareleri, doğal dış mekanların güzelliği ömür boyu kalıcı bir anı için yeterli bir sebep olmaktadır.


dış mekan fotoğraf çekimi


Fethiye düğün fotoğrafçısı olarak bizlerde çok yakından bunu hissetmekteyiz. Sadece şehrimiz Muğla'dan değil diğer bir çok bölgeden de talep almaktayız. Ancak şu an için sadece Fethiye bölgesi için dış mekan çekimi yapabilmekteyiz. Tüm çalışmalarımız ve özel konseptlerimiz Fethiye bölgesine özeldir.


Dış Mekan Seçimi Nasıl Yapılmalıdır?


Her ne kadar dış mekan fotoğraf çekimlerinde çiftlerimiz tüm kontrolü bizlere bıraksa da biz tüm çiftlerimizin görüşlerini önemsiyoruz. Dış mekan düğün fotoğrafçılığı kesinlikle sizlerin beklentileriniz dahilinde gerçekleşmelidir. Gelin ve damadın tüm isteklerini sabırla dinliyor ve beklentinizi karşılayacak kareleri yakalamak için tecrübemizle harmanlıyoruz. Sizlerle ilk tanışma anımızda daha önce bizleri tercih eden bir referanslarımız arasında bulunan bir çok fotoğrafı ve albümü sizlerle paylaşıyoruz.


Klasik fotoğrafçılık anlayışından farklı olarak daima yeni konseptlerimiz ile dış mekan çekimleri yapmaktayız. Dış mekan düğün fotoğrafçılığı kesinlikle yaratıcılık ve duygu istemektedir. Çevrenizde sürekli gördüğünüz sahil, kum ve portre fotoğraflar dışında ilk defa karşılaşacağınız bir çok konsepti bizle bulacaksınız.


dış mekan fotoğraf

Doğa Belgeseli Duygusunda Fotoğraf Çekimleri


Dış mekan düğün fotoğrafları çekimlerinde her detay son derece önemlidir. Çekimi yapacak fotoğraf sanatçısının tecrübe ve deneyimi ilk akla gelendir. Fotoğraf çekiminde kullanılacak makinelerin kaliteside renk ve canlılık için son derece önemlidir. Son olarak da çekimlerin yapılması düşünülen dış alanların seçimidir. Doğa güzelli denince ilk aklımıza genelde deniz ve orman gelir. Ancak bu alanlar herkes tarafından doğru kullanılmaz. Basit bir çayır bile bazen yatarıcı ve ufku açık düğün fotoğrafçısının elinden mükemmel karelere dönüşebilir. Yine arazide veya bir tepecikte bulunan tek bir ağaç bile mükemmel bir fotoğraf karesinde sizlere eşlik edebilir. İnce detaylar bir çok fotoğrafçı tarafından önemsenmesede bazen fotoğrafa hayat verebilir.


Her kare fotoğrafta her renk tonu son derece değerlidir. Mekan ve alan ne kadar şık ve güzel olsada renk tercihleri ve açılar fotoğrafın kalitesini belirler. Dış mekanlarda yapılan profesyonel çekimler eğer işinde iyi düğün fotoğrafçısı ile yapılırsa belgesel duygusunda çekimler ortaya çıkar.


Fethiye düğün fotoğrafçısı ve balayı fotoğrafçısı tercihlerinizde Durdali dalgın ile farklı konsept ve mekanlarda unutulmaz kareler sizleri bekliyor.





64 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page